NL
Slide background
Slide background
Slide background

DORPELS, VENSTERTABLETTEN & GEVELPLINTEN  

 

Nijst Natuursteen verzorgt ook de afwerking aan je woning. Natuursteen, graniet of marmer als venstertablet, dorpel of gevelplint. Bij Nijst Natuursteen ben je aan het juiste adres. Wij verzorgen vanuit onze eigen natuursteenzagerij, jouw ontwerp op maat.

Gevelplinten in blauwe steen

 

Ook rondom de woning is natuursteen ideaal. Als gevelplint of raamdorpel wint blauwe hardsteen zeker aan populariteit. Blauwe steen kan je in tal van afwerkingen verkrijgen: geschuurd, gefreind, gekloven, ... Of heb je een moderne woning en wil je dit graag afwerken in een donkere steen, dan zijn graniet en basalt zeker geschikt. Nijst Natuursteen verwerkt natuursteen rechtstreeks vanuit de groeve in haar eigen natuursteenzagerij. Hierbij wordt vooral gelet op de kwaliteit van de steen.

Contacteer ons voor jouw gevelplinten en dorpels op te meten en te plaatsen!
Gevelplinten en dorpels in belgische blauwe steen

Kwalitatieve blauwsteen dorpels

Dorpels voorkomen dat er vocht via het raam uw woning binnendringt, het zorgt er ook voor dat het onderliggende metswerk niet vuil wordt.

Koop je dorpels bij Nijst Natuursteen!
Gevelplint, dorpels en deuromlijsting in belgische blauwe steen!

Dorpels of venstertabletten uit blauwe hardsteen zijn veelal beschikbaar in verschillende afwerkingen. Laat ze matchen met uw gevelplinten in blauwe steen in dezelfde afwerking. Arduin dorpels worden standaard met watergroef gemaakt en kunnen bij elke stijl van woning gebruikt worden. Net zoals bij de gevelplint kunnen ook dorpels in andere natuursteensoorten zoals graniet of basalt gemaakt worden. Laat je adviseren bij Nijst Natuursteen over de juiste keuze bij uw woning.

 

Uw beste keuze in natuursteen venstertabletten

Standaard natuursteen vensterbanken worden veelal in diverse marmersoorten aangeboden. Denk hierbij aan Mirabel Mocca, Travertin, Carrarra marmer, Jura geel of Jura grijs. Al deze diverse marmersoorten kunnen rechtstreeks uit stock verzaagd worden tot kwalitatieve venstertabletten. Ook stofdorpels kunnen in hetzelfde

materiaal vervaardigd worden. Contacteer onze ervaren medewerkers om u het juiste advies te geven.

 

Jouw dorpels, venstertabletten en gevelplinten verzorgd door Nijst Natuursteen

Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste natuursteen, graniet of marmer voor uw venstertabletten, dorpels of gevelplinten. Hierin is het ook belangrijk dat er op een correcte manier opgemeten en geplaatst kan worden. Bezoek onze ruime toonzaal en demotuin en kom kennis maken met de beschikbare natuursteen materialen en afwerkingen voor uw woning.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
natuursteen dorpels gevelplinten venstertabletten blauwe steen
AANMELDEN
OFFERTE
natuursteen dorpels gevelplinten venstertabletten blauwe steen

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

natuursteen dorpels gevelplinten venstertabletten blauwe steen

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
natuursteen dorpels gevelplinten venstertabletten blauwe steen
Prijs aanvragen? Ben je professional?