NL
Slide background
Slide background
Slide background

FLOWPOINT: KASSEIEN VOOR HET LEVEN

Ontdek de vele voordelen van Flowpoint voegmortel bij Nijst Natuursteen of één van de verdeelpunten. Met Flowpoint voegsel liggen uw kasseien voor het leven. Een definitieve oplossing voor uw oprit of tuinpaden.

Gebruik Flowpoint in uw oprit en geniet van een lange levensduur voor uw oprit.
Verwerking van Flowpoint: eerst de kasseien nat maken

De vele voordelen van Flowpoint

Flowpoint is een voorgemengd poeder van cement en hulpstoffen. Het is uiterst eenvoudig in gebruik: gewoon water toevoegen, mengen en de vloeimortel in de voegen gieten. Gemakkelijker kan niet. De vloeibare Flowpoint mix kruipt tot in de kleinste voegen. Hierdoor hecht hij zich maximaal aan de kasseien. De kasseien komen hierdoor muurvast te zitten, ook op de steilste hellingen blijven ze stabiel. Zelfs wanneer u de weg of oprit afspuit met een hogedrukreiniger komen uw kasseien niet los.

 

Flowpoint hard snel uit. Razendsnel. U mag uw weg of oprit na het 

aanbrengen van de voegmortel na één uur al openstellen voor voetgangersverkeer en na vier uur voor autoverkeer. Zelfs een vrachtwagen krijgt de kasseien niet meer los.

Flowpoint voegmortel is niet schadelijk voor de natuur en zijn omgeving. Het bevat immers geen aluminiummetaal, ijzer, koolstof of chloor. Flowpoint is niet giftig en heeft geen vervelende geur.

 

Gemakkelijk Flowpoint gebruiken

Met Flowpoint krijgt u uw kasseien niet meer los. Zorg er wel voor dat u aan de voorschriften van het product voldoet. Leg de kasseien in gestabiliseerd zand. Let op dat de voegen 30 mm diep zijn en 5 mm breed voor een maximale hechting.

Geen onkruid meer tussen uw kasseien: gebruik Flowpoint voor een langdurig resultaat.
De Flowpoint uitgieten op de oprit.

Spuit allereerst zuiver water over de kasseistrook, verwijder waterresten en plaats dammetjes zodat de Flowpoint voegmortel niet kan wegstromen. Meng één zak Flowpoint met 4,25 liter water. Na 3 tot 4 minuten is de mortel volledig vloeibaar. U hebt nu 5 tot 15 minuten de tijd om de mortel tussen de kasseien te gieten. Vul de voegen tot boven met Flowpoint. Wacht, afhankelijk van de temperatuur, ongeveer tussen de 10 en 30 minuten zodat het tijd heeft om uit te harden. Spoel, als de voeg nog niet volledig hard is, het oppervlak verschillende keren met veel water. Klaar!

 

Flowpoint bij Nijst Natuursteen

Ontdek Flowpoint en zijn vele voordelen bij Nijst Natuursteen. In onze demotuin kan je de verschillende kleuren van dit product ontdekken. Wil je Flowpoint kopen, maar woon je niet in de buurt van Munsterbilzen? Geen probleem, wij hebben verschillende verdeelpunten over Vlaanderen en Wallonië, contacteer ons en we helpen je graag verder.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
flowpoint flowpoint voegmortel flowpoint voegsel kasseien oprit
AANMELDEN
OFFERTE
flowpoint flowpoint voegmortel flowpoint voegsel kasseien oprit

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

flowpoint flowpoint voegmortel flowpoint voegsel kasseien oprit

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
flowpoint flowpoint voegmortel flowpoint voegsel kasseien oprit
Prijs aanvragen? Ben je professional?