NL
Slide background
Slide background
Slide background

KASSEIEN KIEZEN EN PLAATSEN

Leg je oprit, tuinpad of terras aan met een paar mooie kasseien. In ons aanbod vind je gegarandeerd verschillende soorten kasseien die je aanspreken. Behalve voor de afwerking van woningen, zijn kasseien ook geschikt voor de aanleg van straten, voetpaden en parkings. We laten je hier alvast kennismaken met ons aanbod!

Keuze uit verschillende soorten kasseien

Van over de hele wereld importeren we bij Nijst Natuursteen kwaliteitsvolle natuursteen. Portugese graniet, Zweedse kasseien van graniet, Indische kandla en Vietnamese basalt passeren allemaal de revue. Om ons assortiment compleet te maken, vullen we het aan met Belgische kasseien van porfier of gres. Bij de Belgische kasseien gaat het meestal over hergebruikte kasseien die worden opgebroken om daarna opnieuw geplaatst te worden. Bekijk de verschillende soorten kasseien en kies de meest geschikte steen voor jouw project.

Keuze uit verschillende soorten kasseien.

Kasseien leggen afgestemd op jouw voorkeuren

Wil je graag kasseien plaatsen? Dan zijn er verscheidene mogelijkheden qua uitstraling en afwerking. Zo hebben we kasseien in ons aanbod zitten met uiteenlopende kleuren, zoals licht- en donkergrijze, zwarte, bruine en rode tinten. Net zoals de kleur, kan je ook de stijl kiezen (klassiek of modern). En heb je graag een mooie vlakke afwerking, of liever iets ruwer? Kom je bij Nijst Natuursteen langs voor kasseien, dan heb je dus een ruime keuze qua afwerking en stijl en ben je sowieso tevreden met het eindresultaat!

 

Vakkundig kasseien plaatsen

Kasseien leggen vraagt de nodige ervaring en kennis. Daarom bieden we bij Nijst Natuursteen een professionele plaatsingsdienst aan. Onze ervaren plaatsers komen de kasseien leggen op een snelle, deskundige en zorgvuldige manier. Je kan hierbij kiezen uit allerlei legverbanden, zoals bijvoorbeeld een plaatsing in de vorm van waaiers, schubben, schelpen, cirkels of blokken. We geven je met plezier meer informatie over de verschillende mogelijkheden van kasseien plaatsen.

Behalve voor de afwerking van woningen, zijn kasseien ook geschikt voor de aanleg van straten, voetpaden en parkings.

Kasseien voegen met Flowpoint

Bij Nijst Natuursteen verdelen en gebruiken we een speciale, uiterst duurzame voegvulling voor kasseien: Flowpoint. De voordelen van dit topproduct zijn legio: het is slijtvast, er komt geen onkruid tussen, het vraagt geen onderhoud, het hardt snel uit, het is niet giftig, het heeft geen vervelende geur, en het biedt een maximale stabiliteit aangezien het product tot in de kleinste voeg kruipt en zich maximaal tussen de kasseien hecht. Ga je kasseien leggen, dan kan je Flowpoint zelf gebruiken, maar we raden aan om het door onze ervaren plaatsers te laten doen voor een keurig resultaat. Hoe dan ook is kasseien plaatsen met Flowpoint een zeer interessante keuze!

Kasseien, een investering voor het leven

Of je nu kiest voor Belgische kasseien, Zweedse kasseien of nog andere soorten kasseien: kasseien zijn onverslijtbaar en geven een meerwaarde aan je woning. Dat maakt het dan ook waard om je oprit, terras of tuinpad ermee aan te leggen. Nijst Natuursteen staat voor je klaar in je zoektocht naar de ideale kassei en de plaatsing ervan.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
kasseien natuursteen kasseien plaatsen soorten kasseien kasseien leggen
AANMELDEN
OFFERTE
kasseien natuursteen kasseien plaatsen soorten kasseien kasseien leggen

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

kasseien natuursteen kasseien plaatsen soorten kasseien kasseien leggen

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
kasseien natuursteen kasseien plaatsen soorten kasseien kasseien leggen
Prijs aanvragen? Ben je professional?