NL
Slide background
Slide background
Slide background

KLEIKLINKERS KIEZEN EN PLAATSEN

Wil je je oprit of tuinpad aanleggen met kleiklinkers? In ons aanbod vind je gegarandeerd verschillende soorten gebakken kleiklinkers die je aanspreken. Behalve voor opritten en tuinpaden zijn kleiklinkers ook uiterst geschikt voor straten, voetpaden en parkings. Bezoek onze demotuin en kom kennismaken met ons aanbod in kleiklinkers.

Kleiklinkers bij elke bouwstijl

 

Kleiklinkers zijn in uiteenlopende kleuren te verkrijgen, de meeste vallen onder de rood-, bruin- of zwarttinten. Daarenboven heb je natuurlijk ook nog speciale kleuren zoals een mix of een paarstint. net zoals de kleur kan je ook de afwerking kiezen, bezand of onbezand. Bij een moderne woning kan je ook voor een ongetrommelde kleiklinker kiezen. Ga je voor een meer klassieke stijl, kies dan een getrommelde afwerking.

 

De vele voordelen van echte hollandse kleiklinkers!

Kleiklinkers zijn in de massa gebakken, wat maakt dat ze bijzonder duurzaam en kleurvast zijn. Door hun lage porositeit is er weinig kans op mos en groenvorming. Daar ze in verscheidene kleuren en maten te verkrijgen zijn, kan je bij elke bouwstijl een passende klinker vinden. Kleiklinkers zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en onverslijtbaar!

Kies onderhoudsvriendelijke kleiklinkers voor uw tuin!
Een oprit en tuinpaden in kleiklinkers Mauve
Kies bij Nijst Natuursteen kleurvaste kleiklinkers voor jouw oprit.
Kleiklinkers winton in de oprit en voortuin.

Kleiklinkers zijn al jarenlang terug te vinden op openbare wegen en diverse opritten, en hebben hierdoor hun degelijkheid bewezen.

 

Vakkundig kleiklinkers leggen

 

Wil je graag kleiklinkers leggen? Dit vraagt de nodige kennis en ervaring.  Daarom bieden wij bij Nijst Natuursteen een professionele plaatsingsdienst aan. Onze ervaren plaatsers leggen kleiklinkers op een zorgvuldige manier. Bezoek onze toonzaal en we geven je met plezier meer informatie over de verschillende mogelijkheden van kleiklinkers.

 

Wil je zelf kleiklinkers leggen, zorg dan voor een stabiele fundering. Achteraf dien je de klinkers ook diverse keren in te borstelen met witte zand voor de stevigheid. Bezoek onze pagina plaatsingstips voor meer advies.


Kleiklinkers in je oprit, een investering voor het leven

 

Welke kleur of afwerking in kleiklinkers je ook kiest, ze zijn onverslijtbaar en geven een meerwaarde aan je woning. Bezoek onze showtuin en onze medewerkers zullen je professioneel begeleiden met je zoektocht naar de perfecte kleiklinker!

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
kleiklinkers kleiklinkers leggen hollandse kleiklinkers gebakken kleiklinkers oprit
AANMELDEN
OFFERTE
kleiklinkers kleiklinkers leggen hollandse kleiklinkers gebakken kleiklinkers oprit

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

kleiklinkers kleiklinkers leggen hollandse kleiklinkers gebakken kleiklinkers oprit

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
kleiklinkers kleiklinkers leggen hollandse kleiklinkers gebakken kleiklinkers oprit
Prijs aanvragen? Ben je professional?