NL
Slide background
Slide background
Slide background

NATUURSTEEN MAATWERK

Ben je verkocht aan de uitstraling en pracht van natuursteen? Dan kan je bij Nijst Natuursteen terecht voor professioneel natuursteen maatwerk. Van lavabo’s en douchebakken over trapbekleding en omlijstingen tot vensterbanken en dorpels: natuursteen maatwerk is voor heel wat toepassingen mogelijk bij ons en in diverse soorten natuursteen. Wat dat maatwerk precies inhoudt, ontdek je hier…

Puur natuursteen maatwerk

Een granieten werkblad voor in de keuken, een douchebak in composiet, een brievenbus van blauwe steen of een marmeren vensterbank: natuursteen kent talrijke toepassingen, en bij Nijst Natuursteen kan je terecht voor de perfecte uitvoering ervan. Natuursteen maatwerk houdt bij ons in dat we het gewenste woonelement uitwerken op basis van onze standaardontwerpen ofwel op basis van jouw eigen ontwerp. Bovendien kan elk stuk gepersonaliseerd worden! Een logo van je bedrijf, je naam op je brievenbus of een uitsparing voorzien voor de televisie of de open haard: vertel ons wat je wensen zijn, en Nijst Natuursteen zorgt voor professioneel uitgevoerd natuursteen maatwerk.

 

Natuursteen maatwerk naar wens afgewerkt

Laat je je keukentablet, douchebak of vensterbank op maat uitwerken door Nijst Natuursteen, dan kan je kiezen uit diverse soorten natuursteen. Zo kunnen we bijvoorbeeld blauwe steen, composiet, basalt, graniet en marmer telkens verwerken tot knappe woonelementen. Bij natuursteen maatwerk kan je ook kiezen hoe we elk stuk afwerken: freinen, boucharderen, verouderen, verzoeten of kappen zijn enkele mogelijkheden. Vergelijk je de verschillende afwerkingsmogelijkheden van natuursteen graag in het echt? Bezoek dan onze ruime toonzaal en demotuin!

Vertel ons wat je wensen zijn, en Nijst Natuursteen zorgt voor professioneel uitgevoerd natuursteen maatwerk.

Natuursteen maatwerk in eigen natuursteenzagerij

In onze eigen natuursteenzagerij staan de meest bekwame mensen klaar om het gewenste woonelement te realiseren. Natuursteen maatwerk begint bij ons bij de zorgvuldige aankoop van natuursteen platen en blokken. Die gaan we jaarlijks eigenhandig controleren en selecteren in onder andere België en China om zeker te zijn van de kwaliteit. Daarna komen ze toe in onze natuursteenzagerij waar we de verschillende soorten natuursteen zelf verzagen en verwerken tot een afgewerkte dorpel, vensterbank, lavabo, brievenbus en ga zo maar verder.

Natuursteen maatwerk is ons vakgebied.

Vakkundig uitgevoerd natuursteen maatwerk

Zou je graag van echte natuursteen genieten in je woonkamer, badkamer, keuken of tuin? Dan staan we bij Nijst Natuursteen voor je klaar om een pasklare oplossing aan te bieden. Natuursteen maatwerk is immers ons vakgebied. In onze eigen natuursteenzagerij toveren we keer op keer ware pareltjes tevoorschijn. Wens je meer info over het natuursteen maatwerk dat we aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op!

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
natuursteen natuursteen maatwerk natuursteenzagerij brievenbus vensterbank
AANMELDEN
OFFERTE
natuursteen natuursteen maatwerk natuursteenzagerij brievenbus vensterbank

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

natuursteen natuursteen maatwerk natuursteenzagerij brievenbus vensterbank

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
natuursteen natuursteen maatwerk natuursteenzagerij brievenbus vensterbank
Prijs aanvragen? Ben je professional?