NL
Slide background
Slide background
Slide background

ONZE NATUURSTEENZAGERIJ

Diverse soorten natuursteen zagen, schuren, lijmen, frezen en afwerken: dat doen we in onze eigen, professioneel uitgeruste natuursteenzagerij. Met een poel aan bekwame vakmensen, een uiterst modern machinepark en een creatieve visie verwerken we allerlei soorten natuursteen telkens tot een stijlvol afgewerkte pièce unique in onze eigen natuursteenzagerij.

Uitgebreide natuursteenzagerij

Onze natuursteenzagerij is uitgerust met een professioneel machinepark, zodat we de verschillende soorten natuursteen zorgvuldig kunnen verwerken. Met een kabelzaag, een brugzaag, een kantenpolijster, een vlakbewerker, een 3-assige CNC frees en een 5-assige CNC frees maken we van een blok of plaat natuursteen (zoals graniet, marmer, Chinese blauwe steen of Belgische blauwe hardsteen) een prachtige vensterbank, dorpel, brievenbus en meer. De machines laten ons ook toe om een brede waaier aan afwerkingen te realiseren: geschuurd, gebouchardeerd, verzoet, gefreind, gekapt… We werken de natuursteen op maat van jouw wensen af! In de natuursteenzagerij werken ook enkel ervaren steenkappers die weten hoe ze de diverse soorten natuursteen kunnen bewerken. Zij weten hoe ze elk type steen moeten behandelen om tot een mooi, duurzaam resultaat te komen.

 

Wat maken we in onze natuursteenzagerij?

Van deur- en raamomlijstingen, over werkbladen en lavabo’s, tot trapbekledingen en douchebakken: in onze eigen natuursteenzagerij verwerken we diverse soorten natuursteen tot uiteenlopende woonelementen. 

Onze natuursteenzagerij is uitgerust met een professioneel machinepark, zodat we de verschillende soorten natuursteen zorgvuldig kunnen verwerken.

Elke kamer in huis kan je met andere woorden uitrusten met natuursteen op maat afgewerkt, maar ook rondom je woning is dit natuurproduct ideaal. Denk bijvoorbeeld aan een mooie brievenbus, vensterbank, dorpel of terrastegel. We vertrekken voor de realisatie ervan steeds vanuit onze eigen ontwerpen of vanuit jouw persoonlijk ontwerp.

Diverse soorten natuursteen zagen, schuren, lijmen, frezen en afwerken: dat doen we in onze eigen, professioneel uitgeruste natuursteenzagerij.

Welke soorten natuursteen verwerken we in de natuursteenzagerij?

Om te kunnen inspelen op elke woonstijl beschikken we in de natuursteenzagerij over een stock van verschillende soorten natuursteen. Kies bijvoorbeeld voor Belgische of Chinese blauwe hardsteen als venster- of deurdorpel. Spreekt graniet je meer aan? Dan hebben we die in een licht- en donkergrijze kleur, en met een gevlamde, gepolijste of verzoete look. Ook basalt heeft diezelfde looks. Of misschien vind je een trap in marmer of een composieten keukenblad wel mooi. Vertel ons waar je graag welke natuursteen wilt hebben bij je thuis, en wij gaan aan de slag in onze natuursteenzagerij.

Een eigen natuursteenzagerij

Een trap in natuursteen, een granieten werkblad of marmer in de badkamer: dankzij onze eigen natuursteenzagerij kunnen we verschillende soorten natuursteen op maat verwerken tot prachtige woonelementen. Wens je meer informatie over de mogelijkheden of soorten natuursteen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het nummer 089/41 62 79 of door een mailtje te sturen naar info@nijst-natuursteen.be.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
natuursteen natuursteenzagerij soorten natuursteen natuursteen op maat marmer
AANMELDEN
OFFERTE
natuursteen natuursteenzagerij soorten natuursteen natuursteen op maat marmer

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

natuursteen natuursteenzagerij soorten natuursteen natuursteen op maat marmer

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
natuursteen natuursteenzagerij soorten natuursteen natuursteen op maat marmer
Prijs aanvragen? Ben je professional?