NL
Slide background
Slide background
Slide background

DE  WARMTE VAN PARKET IN HUIS

Een parketvloer is een op en top natuurproduct. Het straalt warmte en gezelligheid uit, voelt warm aan én heeft een geluiddempend effect. Massief parket of samengesteld parket gaat bovendien jarenlang mee… Zou je dus graag parket leggen bij je thuis? Dan kan je daarvoor terecht bij Nijst Natuursteen.

Parket kopen bij Nijst Natuursteen

Bekijk onze karaktervolle, rustieke eiken parketvloeren - niets geeft meer leven aan je woonruimte dan een echte houten vloer. De mogelijkheden met parket zijn bovendien eindeloos: behalve de houtsoort, kan je namelijk ook de afwerkingsmogelijkheden en stijl bepalen van je parket. Een oude of nieuwe look, een klassieke of moderne uitstraling, brede of smalle planken: bij Nijst Natuursteen overlopen we graag de opties.

 

Meerlagig of samengesteld parket

Zoals je het zelf hoort, is dit soort parket opgebouwd uit meerdere lagen. Bij meerlagig parket bestaat de opbouw uit één of twee onderlagen waarop een toplaag is verlijmd. Deze meerlagige opbouw verzekert een optimale stabiliteit. Samengesteld parket kan verder zowel zwevend geplaatst worden (met kliksysteem of tand en groef) of volledig verlijmd worden op een zuivere, vlakke en droge ondergrond. Legklaar meerlagig parket wordt volledig afgewerkt gefabriceerd, inclusief vernis of olie. Dankzij samengesteld parket kan je klassiek eiken parket leggen voor een goede prijs-kwaliteit - het heeft dezelfde look en is goedkoper! In ons ruime gamma vind je zeker en vast een mooie parketvloer die je aanspreekt. Wij helpen je graag met je keuze, van het begin tot het einde!

Parket kopen bij Nijst Natuursteen.

De rijkdom van parket

Parket roept bij velen nog spontaan het begrip ‘duur’ op, maar de rijke en warme uitstraling is niet altijd evenredig met de prijs. Bij Nijst Natuursteen hoeven parketvloeren namelijk niet duur te zijn. Wil je meer informatie over de prijs van parket dat bij ons te koop is? Kom dan even langs in Munsterbilzen, stuur ons een e-mail op info@nijst-natuursteen.be of bel met één van onze ervaren medewerkers op het nummer 089/41 62 79.

Kwaliteitsvol parket leggen.

Vloerverwarming en parket

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming op aardgas of mazout. Ondanks de vele misverstanden is parket zeker te combineren met vloerverwarming, op voorwaarde dat je rekening houdt met een aantal belangrijke voorschriften. Nijst Natuursteen geeft je alle informatie die je nodig hebt om vloerverwarming en parket te combineren bij je thuis.

 

Kwaliteitsvol parket leggen

Zou je graag een mooie, duurzame parketvloer leggen bij je thuis, dan kan je bij Nijst Natuursteen zowel het materiaal bestellen, als de plaatsing van het parket regelen. Wens je nog extra informatie over de verschillende soorten parket, over de combinatie parket en vloerverwarming, of over het onderhoud van eiken parket? Bel ons dan op het nummer 089/41 62 79 of stuur een e-mail naar info@nijst-natuursteen.be. Welke parketvloer je ook kiest, bij Nijst Natuursteen geniet je altijd van uitstekende kwaliteit. Kom zeker een kijkje nemen in onze toonzaal: wij staan je er met raad en daad bij om je te helpen bij je keuze en aankoop van parket.

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
parket samengesteld parket parket leggen eiken parket natuursteen
AANMELDEN
OFFERTE
parket samengesteld parket parket leggen eiken parket natuursteen

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

parket samengesteld parket parket leggen eiken parket natuursteen

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
parket samengesteld parket parket leggen eiken parket natuursteen
Prijs aanvragen? Ben je professional?