NL
Slide background
Slide background
Slide background

EIGEN PROFESSIONELE PLAATSINGSDIENST

Je overweegt om een oprit in kasseien aan te leggen, je zou graag een mooi terras hebben met granieten terrastegels, of die originele uitstraling van marmer wil je integreren in je woonkamer. Na de aankoop van de gewenste tegels, kasseien, boordstenen of andere toepassingen in steen rest er je enkel nog de plaatsing ervan. Bij Nijst Natuursteen voorzien we je van alle nodige informatie en tips om het product zelf te plaatsen, maar we bieden je ook steeds de mogelijkheid om onze professionele plaatsingsdienst daarvoor in te schakelen.

 

Zelf plaatsen of laten plaatsen door Nijst Natuursteen?

Een mooie stenen vloer leggen, natuursteen terrastegels plaatsen op je terras of kasseien leggen kan je natuurlijk allemaal zelf doen. Geef je die opdracht liever aan Nijst Natuursteen, dan is dat perfect mogelijk. Je bent namelijk vrij in de keuze om de tegels of stenen zelf te plaatsen of te laten plaatsen door ons.

Wat plaatsen we?

Alle toepassingen in steen die je bij Nijst Natuursteen kan kopen, kunnen we komen plaatsen bij particulieren en op openbare werven. Een marmeren trap in de inkomhal, keramische tegels als keukenvloer, kasseien op het voetpad of een paar steenkorven in een park: onze ervaren plaatsers helpen je met plezier en met de nodige kennis bij de plaatsing ervan. Dat geldt zowel voor projecten binnenshuis als buitenshuis. Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om eenzelfde soort keramische tegel op je terras te gebruiken en die stijl te laten doorlopen in de aangrenzende woonkamer. 

Een mooie stenen vloer leggen, natuursteen terrastegels plaatsen op je terras of kasseien leggen kan je natuurlijk allemaal zelf doen.

Blader door ons uitgebreide aanbod, laat je inspireren door onze diverse toepassingen in steen en doe (indien je dat wenst) een beroep op onze vakkundige plaatsingsdienst.

 

Ook eigen transportdienst

Bij Nijst Natuursteen garanderen we kwaliteit door de stenen rechtstreeks te importeren uit onder meer China, Vietnam, Portugal en Indië. Om ervoor te zorgen dat de natuursteen tegels, palissades, steenkorven of kasseien die je bij ons gekocht hebt goed aankomen bij je thuis of op de werf, verzorgen we zelf het transport. Jij bespaart dus kostbare tijd én je hoeft je geen zorgen te maken over het veilige vervoer van de stenen. Geniet van deze aangename service!

Hoe je natuursteen tegels of kasseien het beste plaatst, dat weten we bij Nijst Natuursteen als geen ander, na jaren ervaring in het vak.

De eigen plaatsingsdienst van Nijst Natuursteen

Hoe je natuursteen tegels of kasseien het beste plaatst, dat weten we bij Nijst Natuursteen als geen ander, na jaren ervaring in het vak. Met onze eigen plaatsingsdienst willen we je dan ook helpen om tot een mooi eindresultaat te komen. Verkies je echter om als particulier of aannemer de kasseien, keramische tegels, palissades of natuursteen tegels zelf te plaatsen? Dan kan dat uiteraard ook!

ONZE PRODUCTEN

ONTDEK ONZE CATALOGUS
natuursteen tegels kasseien natuursteen tegels terras
AANMELDEN
OFFERTE
natuursteen tegels kasseien natuursteen tegels terras

nog niet geregistreerd?

  • Als zakelijke klant kan je meteen bestellen
  • Werk snel, vlot en zonder gedoe
  • Onze medewerkers verwerken jouw order
REGISTREER NU

Ben je al geregistreerd?

natuursteen tegels kasseien natuursteen tegels terras

offertemandje

Als particuliere klant hoef je niet aan te melden.
Je kan meteen door om een offerte aan te vragen. OFFERTE AANVRAGEN
Je hebt momenteel geen items in jouw mandje.
natuursteen tegels kasseien natuursteen tegels terras
Prijs aanvragen? Ben je professional?